Natuurcursus (4-8 jaar & 8-12 jaar)

Kinderen die houden van de natuur, graag onderzoeken, ontdekken en niet bang zijn om modder aan hun broek te krijgen zijn hier op hun plek! We gaan met elkaar van alles beleven en ontdekken in de natuur. Vaak maken we ook wat leuks of wat lekkers uit de natuur dat je mee naar huis mag nemen. De natuurcursus wordt georganiseerd voor kinderen in twee leeftijdsgroepen: de jongere groep van ongeveer 4 t/m 8 jaar en de oudere groep in leeftijd van 8 t/m12 jaar. Uiteraard zijn de leeftijden niet zo strak ingedeeld. Indien iemand graag bij een ouder of jonger vriendje of vriendinnetje in de groep wil, dan kan dat meestal gewoon.

De cursus is gedurende het schooljaar in  blokken verdeeld. Deze blokken zijn gekoppeld aan de vier seizoenen (zomer, winter, herfst, lente). Tijdens elk blok zullen er dus allerlei onderwerpen aan bod komen die passen bij het jaargetijde. Ieder is vrij om elk blok wel of niet mee te doen. De cursus wordt verzorgd op diverse en afwisselende locaties in Brielle en Oostvoorne. Hieronder volgt het rooster van de natuurcursus onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Meer informatie of inschrijven kan via info@denatuurklas.nl

Actuele data Natuurcursus  (4-8 jaar & 8 -12  jaar)

In verband met drukte wordt de eerst volgende cursus pas in het najaar 2023 georganiseerd.  De precieze data worden nog bekend gemaakt maar wij verwachten dat de cursus weer op donderdag middag zal zijn en in blokken van 5 lessen zal worden gegeven.

  • De data van het najaarsblok worden half augustus weer bekend gemaakt.
  • Dag en tijd: Donderdag 14:30 -15:30  (jonge groep) & 15:45 – 16:45 (oudere groep)
  • Kosten: 50 euro
  • Locatie: diverse plekken in  Brielle en Oostvoorne
  • Inschrijven: Bij mogelijke interesse kun je alvast een mailtje sturen naar info@denatuurklas.nl met uw naam en telefoon nummer, de naam van uw kind en de leeftijd. We nemen dan in het najaar contact met u op.