Natuurcursus (4-8 jaar & 8-12 jaar)

De natuurcursus is voor kinderen van ongeveer 4 t/m 8 jaar. Na het succes van vorig jaar, willen we   dit jaar ook weer verder gaan met de cursus voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m12 jaar. Kinderen die houden van de natuur, graag onderzoeken, ontdekken en niet bang zijn om modder aan hun broek te krijgen zijn hier op hun plek! We gaan met elkaar van alles beleven en ontdekken in de natuur. Vaak maken we ook wat leuks of wat lekkers uit de natuur dat je mee naar huis mag nemen.

De cursus is gedurende het schooljaar in  blokken verdeeld. Deze blokken zijn gekoppeld aan de vier seizoenen (zomer, winter, herfst, lente). Tijdens elk blok zullen er dus allerlei onderwerpen aan bod komen die passen bij het jaargetijde . Ieder is vrij om elk blok wel of niet mee te doen. De cursus wordt verzorgd op onze locaties in Brielle en Oostvoorne. Hieronder volgt het rooster van de natuurlessen voor schooljaar 2020/2021 onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Meer informatie of inschrijven kan via info@denatuurklas.nl

Actuele data Natuurcursus jong(4-8 & 8 -12  jaar)

Winter Natuurcursus 4-8 jaar 2022/2023 – Donderdag vanaf 14:30 -15:30 (& 15:45 & 16:45)

Op basis van het aantal aanmeldingen en de leeftijden maken we 1 of 2 groepen/ tijdstippen.

  • Blok herfst bestaat uit 5 lessen:
  • Data: donderdag 15 sept, 29 sept, 20 okt, 10 nov, 24 nov
  • Kosten: 50 euro
  • Locatie: diverse plekken in  Brielle en Oostvoorne

Uiteraard zijn de leeftijden niet zo strak ingedeeld. Indien iemand graag nog even bij een ouder of jonger vriendje of vriendinnetje in de groep wil blijven, dan kan dat gewoon.