Vier jouw feestje op het stoerste en mooiste eiland van Brielle      

Midden in de natuur op een prachtig groen Ravelijn staat de Brielsche Aap. Op deze prachtige Brielse locatie kunt u met de Natuurklas een stoer kinderfeestje geven. Het feestje wordt aangeboden in combinatie met een Kindermenu dat wordt verzorgd door de Brielsche Aap

Pippi feestje op het Ravelijn
Dit feestje is voor kinderen die ervan houden om net als Pippi Langkous lekker gek te doen met elkaar! Bij aankomst mogen de kinderen zich verkleden als Pippi Langkous (of als piraat voor de jongens) Daarna volgt er een knotsgekke middag. Samen limonade drinken uit een vissenkom, de vloer schrobben op een wel heel bijzondere manier, op zoek naar een koffer met goudstukken en nog veel meer leuks!

Prijs: 135,00 tot 8 kinderen inclusief menu met Frietjes, snack, appelmoes en limonade. Elke extra kind 12,50
Duur 2 uur
Leeftijd vanaf 4 jaar

Piratenfeestje op het ravelijn
Dit super leuke feestje is voor stoere jongens en meisjes vanaf 4 jaar!
Net als echte piraten zijn we op een echt eiland. Samen met de andere piraten ga je allerlei avonturen beleven. Bij aankomst mag je je omkleden tot een piraat. Na wat drinken en wat lekkers gaan jullie op zoek naar de schat. Onderweg komen jullie allerlei gevaren tegen. Zou het lukken om de schat te vinden?

Prijs: 135,00 tot 8 kinderen inclusief menu met Frietjes, snack, appelmoes en limonade. Elke extra kind 12,50
Duur 2 uur
Leeftijd vanaf 4 jaar
Robin Hood feestje op het Ravelijn 

Dit feestje is voor dappere kinderen vanaf 6 jaar die van avontuur houden! Robin Hood is een dappere boogschutter die steelt van de rijken en de gestolen buit verdeelt over de arme mensen. Altijd al eens Robin Hood willen zijn? Nu kan het!  Om een echte Robin Hood te worden zijn er allemaal leuke en stoere opdrachten. Je leert echt boogschieten en maakt zelf een pijl en boog die je na afloop mee naar huis kan nemen.

Prijs: 135,00 tot 8 kinderen inclusief menu met Frietjes, snack, appelmoes en limonade. Elk extra kind 12,50 extra
Duur 2 uur
Leeftijd vanaf 6 jaar