Schoolreis met de Natuurklas: wat een avontuur!! 

De Natuurklas organiseert unieke schoolreisjes. Heerlijk de natuur in en avonturen beleven met je klasgenootjes, daar draait het om bij de Natuurklas. We hebben programma’s voor de onderbouw, middenbouw en de bovenbouw. Het programma passen we aan op de leeftijd van de groepen zodat het goed aansluit op de belevingswereld van de kinderen. We kunnen tevens een arrangement aanbieden met limonade, pannenkoeken of een ijsje.

Avonturentocht Bos & duin  of Strand & duin

We bieden diverse combinaties van activiteiten en locaties aan in Rockanje en Oostvoorne. Hierbij wordt het programma aangepast aan de leeftijd en de grootte van de groep. Zo hebben we de Avonturentocht Strand & Duin waarbij de kinderen van alles beleven en maken op het strand en in de duinen. Ook hebben we de Avonturentocht Bos & Duin.

In elk schoolreisje zorgen we voor een afwisseling van zelf ontdekken en doen, samen opdrachten uitvoeren, knutselen, spelen en  creëren. En het belangrijkste is natuurlijk dat de kinderen met elkaar kleine en grote avonturen beleven. Een schoolreis om nooit meer te vergeten.

Praktische informatie

Prijs per kind: 14,50 voor een volledig programma gedurende de schooldag inclusief alle materialen. Begeleiders zijn gratis. Prijs kortere excursies of uitstapjes in overleg. Neem vooral ook contact op, dan denken we mee over de mogelijkheden en kosten.

 

Vaste locaties: We hebben twee mooie startlocaties waar wij reeds mee samenwerken voor onze schoolreizen. Dit zijn restaurant Aan Zee en restaurant ‘t Wapen van Marion in Oostvoorne.  Ook werken we vanaf de eerste slag in Rockanje. De locaties bieden voldoende parkeergelegenheid voor de auto’s of de schoolbus.  Daarnaast kunnen we in samenwerking met de restaurants zorgen voor koffie, limonade, een ijsje of een lekkere kinderlunch.

Flexibele locaties: Mocht Oostvoorne te ver weg zijn, kunnen wij ons programma ook aanbieden in een bos- of natuurgebied in de buurt of regio van de school. Bel gerust, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons of mail ons vrijblijvend voor meer informatie over de mogelijkheden!  Ook kunnen we referenties geven van eerdere schoolreizen. Email: info@denatuurklas.nl Telefoon 06 47546168 / 06 83554002

   

Zo gepiept: altijd even controleren op teken

Na een bezoek aan de bossen of duinen adviseren we altijd om de kinderen na afloop  door de eigen ouders of verzorgers te laten controleren op teken. Zo blijft het feest in de natuur. Meer informatie.