Peutercursus

Peuters nemen alles in zich op en leren verrassend snel. Ontdekken doe je buiten, want daar gebeurt het echt. Daar kun je samen zaaien en oogsten. Daar kun je het mos aaien, daar wonen pissebedden. Er gebeurt altijd wat onverwachts. En buiten zijn is gezond. Je kunt er rennen ergens op klimmen, huppelen en frisse lucht inademen. Kortom spelend leren, ervaren en genieten, in de natuur!

Een kind, dat plezier beleeft in de natuur, is vrij en gelukkig. Het heeft minder speelgoed nodig en is tevreden met een boomtak of een ontmoeting met een slak. Dat gun je je eigen kind natuurlijk ook. Het is veel leuker om samen met anderen het bos in te gaan. En nog leuker met een begeleider die leuke ideeën heeft over natuurbeleving en natuurspelletjes.

Afgelopen bijeenkomsten maakten we een spinnenweb voor de spin, gingen we op pad met kikker en zochten we bloemen en een huisje voor Zoem zoem de bij. Hierbij zongen we leuke liedjes en ontdekten we op een hele speelse en gezellige manier meer over deze diertjes.

Momenteel staat er geen peutercursus op de planning. Volg ons op Facebook of Instagram of stuur ons een email via [email protected] indien u interesse heeft en graag op de hoogte wordt gehouden over een mogelijke startdatum.

 

De Peuter Natuurklas op bezoek bij uw kinderopvang

We komen naar de locatie toe waar we met de peuters  op een speelse manier de natuur verkennen. Met elkaar gaan we op ontdekkingstocht in de natuur, maar ook binnen is de natuur op veel manieren te ontdekken. De activiteiten kunnen seizoensgebonden zijn maar is niet noodzakelijk.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.