Zowel in de zomer als in de winter!

Bij de Natuurklas vieren we graag feest in de natuur. We bieden verschillende originele, avontuurlijk en creatieve kinderfeestjes. Natuurlijk gaan we met de feestjes naar buiten, maar onze feestjes kunnen het hele jaar geboekt worden. We hebben ook speciale winterfeestjes die extra geschikt zijn om binnen te doen. Zowel bij onze locatie in Brielle als in Oostvoorne hebben we de beschikking over een gezellige binnenruimte. Bekijk ons aanbod kinderfeestjes.

Tot aan de zomervakantie zijn de beschikbare data voor feestjes volgeboekt. Voor data na de zomervakantie kunnen er weer feestjes worden geboekt. 

Let op: De beschikbare data voor kinderfeestjes zijn beperkt, wil je zeker zijn van een plekje rond de verjaardag neem dan tijdig contact op. 

Avontuurlijke Natuurfeestjes (voor jongens en meisjes)

Creatieve Natuurfeestje  (voor jongens en meisjes)

Kinderfeestjes in Oostvoorne en Brielle 

De kinderfeestjes van de natuurklas worden gegeven op drie verschillende locaties in Brielle en Oostvoorne. Van feestjes in de natuur word je reuze hongerig en daarom zijn al onze feestjes te boeken met een lekkere kindermaaltijd. We verzorgen feestjes aan de Rietdijk in Oostvoorne, in Brielle op het Ravelijn bij de Brielsche Aap in Brielle en in het Mildenburgbos in Oostvoorne. Verder kunnen we ook op locatie afspreken in Rockanje en andere gemeenten op Voorne Putten.  Lees hier meer over onze vaste locaties.