Beschikbaarheid

De beschikbare data voor kinderfeestjes zijn in sommige periodes beperkt, wil je zeker zijn van een plekje rond de verjaardag neem dan tijdig contact met ons op.

Prijs van de kinderfeestjes 
  • De feestjes inclusief maaltijd kosten standaard 145 euro t/m 8 kinderen en 13,50 voor elk extra kind. 
  • De feestjes zonder maaltijd 110 euro t/m 8 kinderen en 8,50 voor elk extra kind.
  • PS: Voor het plezier en de aandacht van de kinderen adviseren wij tot de leeftijd van 8 jaar een maximum aantal van 8 kinderen. Onze ervaring leert dat een feestje voor jonge kinderen vaak al druk en spannend genoeg is. Uiteraard kunnen we hier op basis van uw eigen inschatting en de specifieke situatie gerust uitzonderingen maken.
Duur van de kinderfeestjes
  • De feestjes inclusief maaltijd duren elk ongeveer 2 uur.
  • De feestje zonder maaltijd duren elk ongeveer 1,5 uur.
Praktisch

Tijdens onze feestje kunnen de kinderen altijd vies worden. We adviseren dan ook om de kinderen oude kleding aan te laten trekken. Op al onze feestjes en boekingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. In verband met de veiligheid en verantwoordelijkheid vragen wij de hoofdboeker om bijgevoegde Formulier Feestjes en workshops” voorafgaand aan het feestje te lezen en in te vullen.

Geen feestje voor de teken 

Een kinderfeestje mag geen feestje voor de teken worden. We adviseren daarom om de kinderen na een feestje in de natuur door de eigen ouders of verzorgers te laten controleren. Zo blijft het feest in de natuur. Meer informatie.