Avonturentocht Bos en Duin

Heerlijk het bos in en avonturen beleven met je klasgenootjes.

In de avonturentocht ‘bos en duin’ gaan de kinderen allerlei leuke, leerzame activiteiten ondernemen in het bos en de duinen. De opdrachten zijn speels, uitdagend en vooral erg leuk. Het wordt altijd weer een avontuur om nooit meer te vergeten. Bekijk onderaan deze pagina ook gerust wat foto’s van eerdere avonturen.

Het programma wordt  aangepast aan de leeftijd en de grootte van de groep. Zo spelen we in de onderbouw meer in op de fantasiewereld van de kinderen. Ook worden de afstanden die we tijdens de tocht lopen korter of werken we vanuit een vaste basis.  In de midden en bovenbouw worden de opdrachten juist uitdagender en worden ook de samenwerkingselementen belangrijker.

Praktische informatie

Prijs per kind: 13,50 voor een volledig programma gedurende de schooldag inclusief alle materialen. Prijs kortere excursies of uitstapjes in overleg. Neem vooral ook contact op, dan denken we mee over de mogelijkheden en kosten. Daarnaast kunnen we in samenwerking met de restaurants zorgen voor  een ijsje of een lekkere pannenkoek.

Vaste locaties: We hebben twee mooie startlocaties waar wij reeds mee samenwerken voor onze schoolreizen. Dit zijn restaurant Aan Zee en restaurant Wapen van Marion in Oostvoorne.  Ook werken we vanaf de eerste slag in Rockanje. De locaties bieden voldoende parkeergelegenheid voor de auto’s of de schoolbus.

Flexibele locaties: Mocht Oostvoorne te ver weg zijn, kunnen wij ons programma ook aanbieden in een bos- of natuurgebied in de buurt of regio van de school. Bel gerust, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons of mail ons vrijblijvend voor meer informatie over de mogelijkheden!  Ook kunnen we referenties geven van eerdere schoolreizen. Email: [email protected] Telefoon 06 47546168 / 06 83554002