Avonturentocht Strand en Duin

Heerlijk de natuur in en avonturen beleven met je klasgenootjes.

In de avonturentocht strand en duin gaan de kinderen allerlei leuke, leerzame en activiteiten ondernemen rondom de duinen en het strand. De kinderen leren over alles wat er leeft  in de zee, de duinen en het strand.  De opdrachten zijn speels, uitdagend en vooral erg leuk. Het wordt altijd weer een avontuur om nooit meer te vergeten.

Het programma wordt  aangepast aan de leeftijd en de grootte van de groep. Zo spelen we in de onderbouw meer in op de fantasiewereld van de kinderen. Ook worden de afstanden die we tijdens de tocht lopen korter of werken we vanuit een vaste basis.  In de midden en bovenbouw worden de opdrachten juist uitdagender en worden ook de samenwerkingselementen belangrijker.

Praktische informatie

Prijs per kind: 13,50 voor een volledig programma gedurende de schooldag inclusief alle materialen. Prijs kortere excursies of uitstapjes in overleg. Neem vooral ook contact op, dan denken we mee over de mogelijkheden en kosten. Daarnaast kunnen we in samenwerking met de restaurants zorgen voor  een ijsje of een lekkere pannenkoek.

Vaste locaties: Voor de strand en duinen tocht hebben twee mooie startlocaties waar vanuit  wij werken voor onze schoolreizen. We werken vanaf Restaurant aan Zee in Oostvoorne en vanaf een tweetal locaties in Rockanje. De locaties bieden voldoende parkeergelegenheid voor de auto’s of de schoolbus.

Flexibele locaties: Mocht Rockanje of Oostvoorne te ver weg zijn, kunnen wij ons programma ook aanbieden in een bos- of natuurgebied in de buurt of regio van de school. Bel gerust, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons of mail ons vrijblijvend voor meer informatie over de mogelijkheden!  Ook kunnen we referenties geven van eerdere schoolreizen. Email: [email protected] Telefoon 06 47546168 / 06 83554002